f Hoi Hoi: Raser mcm nak berlagak sekejap~

Friday, May 13, 2011

Raser mcm nak berlagak sekejap~

ce tgok atas skali,tgok,tgok!!
HAH! HAH! nmpk idak?
hehe...

blog ak suda mempunyai header.. HOYEAH!!!!...
blog ak lawa,ko saper, KO ADER??
hehe..

okeyh cukup dah berlagak,
act, header tu bkn ak buat pon,kui kui kui...
eden tompah jo, dgn bayaran RM 2O.. dapat lah header sebegitu..
alah nak berkire watper,header bkn mcm tkr spender tetiap ari...
tah2 seumor idup ak pkai header tu..haha ( ye sy mmg pele bab2 menghias nih)

btw, tetibe raser nak ksi kredit dgn promot sket die..
kalu sesaper nak tempah g lah jenguk blog die nih jejaka kreatif habes..haha
kek situ koank bulat mata besar2, design die wat utk client (ecece client) sumer PERGHHH! DAHSYAT GILERH!...

ok dah...itu je..hehe

8 comments:

  1. tggu adwa buatkn berjanggut tggu..haha

    ReplyDelete
  2. giler semat giler babas gua cakap lu.. izlan.. lu sebagai membe kecik merangkap bukan membe gua.. apa lagi belanjer laa gua setin dua header gaye macam lu.. apa lagi.. apa lagi.. kah3

    ReplyDelete
  3. apa lagi, apa lagi..lu terjah itu blog.. tgu wa mmg apa pon x bleh la jek..
    haha

    ReplyDelete
  4. eceh. semart jugak header ekau .
    ekau ni dah tersampuk org nogori ko?? ghajin pulak berloghat nogori =p

    ReplyDelete
  5. eyh,ko nmpk ke?..sbb dia da ilang lps x leh login tu..haha..kne buat blk..tu header lamer

    ReplyDelete
  6. b'lagak lame pon bole..hahaha

    ReplyDelete