f Hoi Hoi: berEnjoy jua~

Tuesday, May 10, 2011

berEnjoy jua~

akhirnya selepas 2 ari penuh dgn kekahwinan kemakanan kesampaian kegemukan...
dpt jua ak berenjoy sempena cuti yg x sebagai nih..huhu

tp bukan bertujuan mengenjoykn diri sebonanye, sbnarnye nak g servis laptop je ngan install antivirus baru, x leh time2 kritikal ni dunlod antivirus free, nak kne jage sket laptop kot2 terilang fyp2 segala den...
x menangis den nanti..huhu

alang2 dah poei mines anto laptop tu, truskn dgn aktiviti senonoh yg laen..
bermula dgn mkn2..haha
x taw lah nie kedai baru ke ape,ye lah bru pulang dr perantauan, tp bagi den baru kot..
crispy yummy yummy doo~..ponah donga?
nak lotak gamba x snap plak,g tya pak cik google,x do pulak..SAH!..mmg kedai baru..
hehe
sedap2..walaopun mknn die simple jek..

then poei lah pulak ke bilik yg ad skrin besar itoo yakni wayang...
terduduk lah eden kt bilik yg menayangkan cter THOR!

review THOR: (ecececece)
cter die best, x bosan...scene fight die sgt menarik,member2 die punya weapon sumer laen2, kuasa pon ad yg spesel2..pastu sepanjang cter die ad selit lawak2 yg sgt kelakau lah..lawak spontan
time actor bukak baju...wooooooo riuh wayang...wakakaka
btw nah rate sy 7.5/10

x dpt 10 sbb : ketua jahat (ketua giant frost) die mati cenggitu jek (ksi lah lwn sket2), ending die x dpt jumpe bunga hati beliau (huh frust, ingatkn boleh lah tgok adegan x senonoh sket,haha), tukul tu pendek sgt (nie leh wat isu gak,haha)..last kali ak raser triple H lg elok jd Thor tue, mcm gambo nih (suka naa
 men tukul)

ps : cuti berbaki lagi 5hari sebelum pulang utk check in di lab tetiap ari menghadap project sy..huk3x

8 comments:

  1. ber-review jugak ye kamu
    hahahah

    ReplyDelete
  2. "ketua jahat (ketua giant frost) die mati cenggitu jek (ksi lah lwn sket2), ending die x dpt jumpe bunga hati beliau (huh frust, ingatkn boleh lah tgok adegan x senonoh sket,haha)"
    ^otak lelaki lau xkesitu x sah..


    wey..dlu mse aku study slalu gak lpk mines..dh abis study pon lpk gak ngan tunang aku..dating2..karok2 n lpk2..he3..bile kamu bercerita tngang mines..bru terase windu nk lpk sne..



    p/s:*OK..wa tau..lu cite psl movie..bkn mines..T_T
    *OK..lu xtny wa lpk ke x kat mines tu..wa yg sbok2 nk cite..T_T
    *OK..wa wat karangan lagi.. T_T

    ReplyDelete
  3. tengah cuti ek sekarang?? buat lar entry pasal life kat matrik... hehehe =) nk taw jugak =)

    ReplyDelete
  4. asiah : ko kalu x karangan yg ko ksi x sah enn~, haruslah copy paste balek ayat tu...haha.. btw, eyh ko stay area2 kajang serdang gak ke?

    ReplyDelete
  5. aniss :tudia, entrii psal matrik, baper thn dah ek tgal, 3thn dah tgal itoo matrik..huhu

    ReplyDelete
  6. pergh.. dah tgk thor.. aku tak lagi.. banyak sgt muvi yg terlepas tak tgk.. aiseh.. T___T

    ReplyDelete
  7. aku tnggal kat p.j je..dulu study kat TPM Academy kat bukit jalil..bdk2 class aku rmai dok seri kembangan n serdang..tu yg slalu lpk mines..abis study aku ajak tunang aku lpk sne plak..xrmai org kn..relax sket..hehehe

    ReplyDelete