f Hoi Hoi: ak plg menyirap tgok!!!!!

Tuesday, February 15, 2011

ak plg menyirap tgok!!!!!

yeah!!.. mood merusuh dtg balek
asiah ngan ariena koank bler nak merusuh?..haha

ok..trus kepada misi...
ni cheq nak habaq...chek plg menyampah bler cheq jumpe org mcm ni!!!!

1) pkai sweater time pepanas mendidih smpai jerawat ak pon terase nak meletop


kejadah ini sumer???..lg2 yg pkai bulu2 kat tengkok tue..ak lak yg nek rimas tgok...nak berstyle ponk tgok2 lah cara..kalu org respek x pe,wa x kesah..nie org ckp blkg..seyes ak menyampah tgok! (koank pon dok Malaysia jerk!)




2) org yg pkai spek itam x kesah lah dlm mall janji dlm bangunan 

koank dah knape, jurutera tue x de lah bodoh sgt bina bangunan pastu ltk matahari dlm bangunan tue.. pahtu lg2 yg pkai time memalam buta!..ishh x paham!!...
tp kalu koank nmpk ak, mmg lah ak pkai spek sbb ak RABUN!... (sbnarye ak jeles sbb org rabun x leh bergaya pkai rayban,kalu nak pon kne bli yg ori tambah power!...x mampu mak uihhh...haha)



3) org yg post status lam fb cmni 'SORRY I NAK JALANKAN PROSES MENDELETE ORANG2 YANG PENUH DALAM FREN I NIH SESAPER YG TERKENA TUE MINTA MAAPLAH YE, SAPE SUH X TEGOR (atau ap2 post yg sama makne mcm ni)

ko lah manusia yg paling ak menyampah tengok!..weyh x yah nak bajet hot sgt lah kat sni... ko jugak dlu yg terhegeh2 add org,pastu esok dtg kelas..."weyh koanknyer kawan dah baper"..demmit koank mmg cilakak!!...kalu btol pon koank hot, kalu ad org add,  koank x ske x yah lah gegatal nak approve...

seyes koank x perlu nak membajetkan diri koank hot lah!!!


hoi : g2 share kt fren koank yg koank dah lamer jerk nak ucap mende ni..haha (taktik menarik pelanggan singgah ni)..haha


15 comments:

  1. macam mana? aku tak pham.. bab share tu..

    ReplyDelete
  2. asip : ak maseh ngat yg ko ckp x der akaun fb?>. oleh itoo x mengapalah..x perlu amek port...haha

    ReplyDelete
  3. nampaknya sekali lagi gua telah disisihkan dari dunia ini kerana hanya tidak memiliki account fesbuk.. sumpah gua sedih gila..

    ReplyDelete
  4. cilakak sper yg 1st buat kat ko?...ak ngat ak 1st..haha...
    ko tggu dr rozmey wat drbook t lahyok...haha

    ReplyDelete
  5. hahaha..nasib baek aku masih lagi boleh bergaya dgn spec hitam..

    ReplyDelete
  6. fatul : anak2 je ni..haha

    joey : lu mmg perlu beb...x der seri nanti ko x pkai spec itam..haha

    ReplyDelete
  7. weyy arini aku merusuh sgt2.. singgah k kt akunye blog.. n aku pn benci gak kt no3 ko 2.. mnyampah siall owg cm2.. bajett gilerr.. cm bagus jew... aku PAKK dpn muke die weyy...

    ReplyDelete
  8. HoiHoi;
    btol2..wa sokong 800% tuk entry lu nih..

    1)tuk yg bajet2 kat m'sia yg pns terik ni tp pkai sweater cm dok oversea...cm sejuk la sgt..cm ade sesetgh pompuan tu atas pkai sweater bulu2 n tebal2 tp pkai suar pendek gle pastu pkai but..ingt cm jepun r..cm haram jadah ade r wa tgk..

    2)wa+tunang wa+ariena mmg pling menyampah bile tgk mamat2 n minah2 bajet kat mall pkai spec itam..ktorg gelarkn org cm tu 'abg line panas' cover mate yg keror mungkin..keh3..yg best bile wa pegi event mlm2 pon ade yg pkai spec itam..xphm..xphm..tp wa mmg pkai spec gak time mlm2..tu pon bab wa 'rabun mlm'..keh3 (tgk wa bocor rahsia wa lgi)

    3)bab fesbuk yg tu so far member2 dlm fesbuk wa xde lak yg taip cm tu..tp wa menyampah bile tah hape2 nk hupdet..cm nk g mkn pn nk hupdet..nk berak pon nk hupdet..nk tnggu org pon nk hupdet..nk gaduh pon nk hupdet..nk mengongkek xnk plak hupdet..sibai..ops!!terlebih sudah..

    *sekian short entry wa kat entry lu..heh3

    ReplyDelete
  9. ariena : ak dah bce...mmg merusuh habes... terbekkk! lah ...haha

    asiah : hah?hah?...knape ko musti rabon mlm je?..ak jeles sbb ak rabun siang dan malam..haha...

    ReplyDelete
  10. HoiHoi..
    tol la..mmg mlm xnpk sgt..siang pon xnpk gak tp xseteruk mlm...siang pon pkai spec gak..tp mlm lau xpkai spec cm silau pn ade..no kete dpn kete wa pon wa tgk kabur je..siang xla kabur sgt..cm tu la..wa malu nk pkai spec sbnarnye..cume 'org tua' wa bising..tkut drive ke kubur kang ktenye..HoiHoi..tu la al-kisah rabun wa..keh3

    ReplyDelete
  11. budak kat ats 2 adalah gua, pakcik gumbira

    ReplyDelete
  12. apa plak drbook.. lancau jelah.. kau tunggu.. aku buat.. ASIPBOOK.. sebutan maal ghunah nya.. "ahh.. sibuk"

    ReplyDelete
  13. budak:kasi tau sket..explain kene jelas..huhuhu..nnt xphm plak der..

    ps: pakcik prasan nk jd budak plak????hmmmm xphm..xphm..keh3

    ReplyDelete